Gratis toegang bekerduel WKE

WKE staat met lege handen
WKE staat met lege handen
VOETBAL - De mensen die morgenavond de warme kachel verruilen voor een bezoek aan het bekerduel van WKE tegen SC Genemuiden, hoeven geen entree te betalen. Het bestuur van de zondagtopklasser uit Emmen is van mening dat de acht euro beter uitgegeven kunnen worden aan een kop koffie om warm te blijven (worden).

Voor WKE is de wedstrijd tegen Genemuiden, in de derde ronde van de noordelijke districtsbeker, een heel belangrijke. Zeker nu de eerste wedstrijd na de winterstop in de competitie verloren ging en de titelaspiraties voor dit seizoen in de ijskast kunnen. Voor

tegenstander SC Genemuiden, de huidige nummer vijftien in de zaterdagtopklasse, lijkt het bekertoernooi een stuk minder belangrijk. De ploeg, waar ex FC Emmen-speler Jeffrey de Visscher sinds een maand speelt, moet in de tweede seizoenshelft alle zeilen bijzetten om niet te degraderen naar de hoofdklasse.
Het duel WKE - SC Genemuiden, voor een plaats bij de laatste zestien, begint om 20.00 uur. Er komen nog twee Drentse clubs in actie in de derde ronde, maar de kans dat Achilles 1894 - CSVH en SC Erica - ACV zullen doorgaan is uiterst twijfelachtig.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.