DOS doet goede zaken met winst in topper

HANDBAL - De handbalsters van DOS hebben goede zaken gedaan in de eerste divisie A. De ploeg uit Emmer-Compascuum, die volop meedoet in de strijd om het kampioenschap, revancheerde zich uitstekend voor de gevoelige nederlaag van vorige week tegen Kwiek door voor eigen publiek met 37-27 te winnen van titelconcurrent Quintus 2.
Na een aarzelend begin kwam de ploeg van trainer Paul van Gestel geen enkel moment in de problemen. Belangrijkste speelster was Sandra Louissen die ondanks de knieblessure die ze vorige week opliep tegen Kwiek toch mee kon doen en haar waarde bewees door elf treffers te maken. Ook keepster Jorien Kooij viel op met een aantal fraaie reddingen.

Door de zege klom DOS naar de tweede plek. De ploeg heeft nu evenveel punten als koploper Borhave, dat verloor. DSS kan morgen de koppositie overnemen als het wint. Quintus 2 staat vierde, maar heeft nog een wedstrijd tegoed.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.