Dames E&O coach Woudstra stopt

Diana Woudstra
Diana Woudstra
HANDBAL - E&O moet voor het komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor de eerste damesselectie. Diana Woudstra kondigde dinsdagavond haar afscheid aan. Woudstra, die in december 2011, het stokje overnam van Henk Jan Ottens wil meer aandacht besteden aan haar familie en aan haar functie als jeugdtrainer bij de club uit Emmen.
Woudstra zou aanvankelijk alleen als interim-trainer/coach fungeren, maar had zoveel plezier gekregen in het coachen van het eerste team dat ze besloot om er nog een seizoen aan vast te plakken. Het werd een seizoen met sportieve ups en downs, maar ook één met vooral downs als je puur naar de gebeurtenissen kijkt rondom haar selectie. Dieptepunt voor Woudstra was onlangs het plotselinge vertrek van Rachel Piekhaar naar Duitsland. Of al die teleurstelling een rol van betekenissen heeft gespeeld is niet bekend.

De handbaldames van E&O en Woudstra staan aan de vooravond van een pittig slot van het huidige seizoen, waarin de ploeg degradatie uit de eredivisie moet voorkomen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.