Hurry Up naar Aalsmeer, E&O naar Rotterdam in beker

Handbal
Handbal
HANDBAL - De handbalheren van Hurry Up hebben pittig geloot in de strijd om de nationale beker. De bekerwinnaar van twee jaar geleden moet voor een plaats bij de laatste acht op bezoek bij Aalsmeer. Het duel wordt donderdag 21 februari gespeeld.
De mannen van E&O spelen in de achtste finale ook buitenshuis. De formatie van Joop Fiege is gekoppeld aan HARO en het duel in Rotterdam wordt dinsdag 19 februari gespeeld. De derde Drentse herenploeg die nog in de beker zit, is Unitas uit Rolde. De ploeg van trainer/coach Frank Wesselink, uitkomend in de tweede divisie, lootte ook een uitwedstrijd. Tegenstander, woensdag 20 februari, is eredivisionist Swift uit Arnhem.

Het enige damesteam dat nog in de strijd om de nationale beker zit is E&O. Het team van Diana Woudstra speelt dinsdag 5 februari uit tegen eerstedivisieclub Borhave. De inzet van dat duel is ook plaatsing bij de laatste acht.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.