Klazienaveen veruit de sterkste in topper

VOETBAL - Klazienaveen heeft de topper in de derde klasse D tegen Hollandscheveld overtuigend gewonnen. Het werd 6-1 voor de thuisploeg.
Bij rust stond de nummer twee in de competitie al op een 4-1 voorsprong tegen de nummer drie. Grote man bij Klazienaveen was Saber Hendriks, die twee keer scoorde en bij bijna alle treffers betrokken was. Door de zege blijft Klazienaveen in het spoor van DZOH. De ploeg heeft nu een achterstand van drie punten op de koploper. Hollandscheveld heeft nu zes punten minder dan DZOH.

LTC

In de eerste klasse E speelde het Asser LTC met 2-2 gelijk tegen Drachtster Boys. De Friese thuisploeg kwam kort na rust op voorsprong via Eppinga. De Jong zette Drachtster Boys even later op 2-0. LTC scoorde vervolgens twee keer in een tijdsbestek van twee minuten en sleepte zo een punt binnen tegen de nummer drie in de competitie. LTC staat nu achtste.

Noordscheschut

In dezelfde klasse ging de wedstrijd Noordscheschut - d'Olde Veste '54 niet door, omdat de scheidsrechter niet kwam opdagen. Het bleek dat deze er door de KNVB niet op de hoogte van was gesteld dat hij moest fluiten.

Erica '86

In de vijfde klasse D haalde Erica '86 de eerste punten van het seizoen. De ploeg stond na elf wedstrijden puntloos onderaan, maar won de eerste wedstrijd na de winterstop met 3-2 van VCG. De 'slechtste club van Drenthe' heeft nog wel een achterstand van zes punten op nummer twaalf VEV.