Doelpunt en assist Locadia bij zevenklapper PSV

Locadia in het shirt van PSV
VOETBAL - Jürgen Locadia heeft vanavond zijn vijfde doelpunt van het seizoen voor PSV gemaakt.
PSV won met maar liefst 7-0 van ADO Den Haag. Geboren Emmenaar Locadia maakte de vijfde treffer voor zijn ploeg, die door goals van Wijnaldum, Supusepa (eigen doel), Mertens en Lens al op 4-0 was gekomen. Mertens maakte de 6-0 en op aangeven van Locadia tikte Wijnaldum de zevende binnen.

Emmenaar Rik ten Voorde won bij zijn debuut voor NAC Breda met 3-0 van PEC Zwolle. De van NEC gehuurde aanvaller begon op de bank, maar verving al na dertien minuten Danny Verbeek. Hij zag Jordy Buijs NAC kort voor rust vanaf de strafschopstip op voorsprong brengen. Gudelj maakte direct na de pauze 2-0 en in 69ste minuut bepaalde Hadouir de eindstand op 3-0.

Mark-Jan Fledderus uit Coevorden speelde met Roda JC met 3-3 gelijk tegen Heracles Almelo. De Limburgers kwamen via Malki op 1-0, maar Vejinovic, Gouriye en Vujicevic zetten de bezoekers uit Almelo vervolgens op een 1-3 voorspong. Door Pereira (3-2) en een eigen goal van Dorda in de slotfase sleept Roda JC alsnog een punt uit het vuur.