Veel doelpunten bij Nieuw Buinen

Nieuw Buinen niet langs GRC
VOETBAL - Nieuw Buinen verloor vanmiddag met 3-5 van RKHVV. Op basis van de eerst helft was de overwinning van de gasten verdiend.
De bezoekers uit Huissen waren beter en kwamen door persoonlijke fouten van Nieuw Buinen op een 0-2 voorsprong. Koen Hateboer had vlak voor rust de 1-2 op zijn schoen maar miste.
Nieuw Buinen leek na de pauze niet kansloos maar kreeg snel de deksel op de neus en kwam met 04- achter. Trainer Jan Korte bracht Anne Sybesma en Muhammed Yuksel, waardoor er nieuw elan in de ploeg kwam. Denny Feiken, Koen Hateboer en Kevin Wiegman brachten Nieuw Buinen terug in de wedstrijd. Hateboer had zelfs vlak voor tijd de gelijkmaker kunnen maken, maar faalde oog in oog met de keeper. In de tegenaanval besliste RKHVV de wedstrijd.