Alcides morst dure punten

Eerste nederlaag Noordscheschut
VOETBAL - Alcides heeft vanmiddag dure punten laten liggen in de strijd om de titel in de Hoofdklasse C. De Meppelers verloren in Gendt met 1-0 van De Bataven.

De ploeg van trainer Raymond Schuurman kwam nog wel goed uit de startblokken en hard de eerste twintig minuten het beste van het spel. Langzamerhand nam de thuisploeg het initiatief over en dat resulteerde vlak voor rust in een treffer. Alcides probeerde na rust het tij te keren, maar de ploeg was niet bij machte om tegen de middenmoter veel kansen te creëren. De Meppelers kwamen niet verder dan twee mogelijkheden. De nederlaag was dan ook terecht.