Hoogeveen niet opgewassen tegen Be Quick 1887

VOETBAL - Hoogeveen verloor op eigen veld met 0-3 van de nummer twee in de hoofdklasse C, Be Quick 1887.
Na een half uur kwamen de gasten uit Haren op 0-1 via een terecht gegeven strafschop, die werd benut door Aron Strenholt. Het was de eerste keer dat de Groningers echt gevaarlijk werden. Omdat de thuisploeg ook niet verder kwam dan een schot van dertig was de ruststand 0-1.

Ook in de tweede helft kon Hoogeveen aanvallend geen vuist maken. In de 65ste minuut gooide Be Quick de wedstrijd op slot door een goal van Van Hezel. Nederhoed maakte er vijf minuten later nog 0-3 van. Door de nederlaag blijft Hoogeveen op twaalf punten staan, waarmee het de twaalfde plek bezet.