SVBO trefzekerder in topper tegen VKW

VOETBAL - SVBO is de nieuwe koploper in de tweede klasse L. De ploeg won op eigen veld met 2-0 van VKW en zag concurrent HODO verliezen.
De wedstrijd tussen nummer twee SVBO en nummer drie VKW had twee gezichten. VKW was in de eerste helft de betere ploeg en creeërde ook de nodige kansen, maar het vizier stond niet op scherp bij de Westerborkers. In de tweede helft was SVBO sterker en die ploeg wist de kansen wel te benutten. De thuisploeg kwam op 1-0 via Mark Benes. In de slotfase bepaalde Maarten Wielens de eindstand op 2-0.

Omdat HODO met 1-2 verloor van Hoogezand is SVBO de nieuwe koploper in de tweede klasse L. De geelzwarten hebben nu een voorsprong van twee punten op HODO en vier op VKW en Rolder Boys.