HZVV doet goede zaken in Emmeloord

VOETBAL - HZVV heeft in de strijd tegen degradatie goede zaken gedaan door in Emmeloord met 0-1 te winnen van het eveneens laag geklasseerde Flevo Boys. De gevierde man aan Hoogeveense zijde was Jasper van der Stouw, die in de veertiende minuut de winnende treffer aantekende.
HZVV begon goed. De ploeg van interim-trainer Jan Piet Bosma zette vroeg druk en tot de 0-1 van Van der Stouw was het de bovenliggende partij. De voorsprong leek echter verlammend te werken, want de uitploeg kwam niet meer aan voetballen toe en liet Flevo Boys komen. Beide ploegen waren vervolgens niet bij machte om grote kansen te creëren. Flevo Boys drukte nog wel wat in de slotfase, maar uiteindelijk bleef HZVV vrij eenvoudig overeind.
HZVV staat nog steeds op de voorlaatste plaats in de Hoofdklasse C. De Hoogeveners hebben vier punten meer dan hekkensluiter Nunspeet, dat vandaag in eigen huis met 1-1 gelijkspeelde tegen het Asser ACV.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.