E&O hard onderuit in Volendam

E&O gaat als vijfde de kampioenspoule in
E&O gaat als vijfde de kampioenspoule in
HANDBAL - De heren van E&O zijn de reguliere competitie geëindigd met een forse nederlaag tegen Volendam. In Noord-Holland werd het 34-17 voor de koploper en regerend landskampioen. Door dit resultaat eindigt E&O als vijfde en gaat het met twee punten de kampioenspoule in.

Coach Joop Fiege kon al niet beschikken over Peter Lambert en Toby Trouw, maar na de gewonnen wedstrijd tegen OCI Lions van vorig weekend ging er ook een tijdelijke streep door de namen van aanvoerder Leon van Schie (hand) en keeper Dennis Schellekens (hamstring).

De formatie die in Volendam in het veld kwam bracht het er allerminst naar behoren vanaf. Binnen negen minuten stond het 8-1 voor de thuisploeg. Bij een overwinning had E&O nog aanspraak gemaakt op de vierde plaats en dus op een puntje extra in de kampioenspoule, maar de Emmenaren lieten geen moment zien in een winstpartij te geloven. Beide ploegen zochten de kleedkamer op bij een veelzeggende 20-8 ruststand en ook de 34-17 eindstand gaf de verhoudingen op het veld goed weer.
Topscorer bij E&O was Marco Kehrenberg. Hij maakte vier treffers.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.