VKW wint topper tegen HODO

VOETBAL - VKW won vanmiddag voor eigen publiek de topper in de tweede klasse L tegen HODO met 3-1.
De bezoekers uit Hollandscheveld, de nummer twee in de competitie, kwamen in de 28ste minuut op 0-1 door een treffer van Andres Hoogeveen. Nummer drie VKW kreeg de nodige kansen in de eerste helft, maar de Westerborkers hadden het vizier niet op scherp staan.

Kort na rust was het wel raak toen Frits Vermeulen de bal via HODO-verdediger Rudolf Lip in het doel werkte. VKW stootte door en kwam op voorsprong door een goal van Lars Andresen in de 70ste minuut. In blessuretijd zette Roy Hutter de kers op de slagroom door met een prachtige stift de 3-1 te maken.

Door deze overwinning is VKW HODO gepasseerd op de ranglijst.