Meer thuiskoks nodig in Assen

ASSEN - Thuiskoks gezocht in de regio Assen. Niet voor een restaurant, maar wel om te koken voor anderen uit de buurt. Het gaat uit van het landelijke project Thuisafgehaald.nl, dat tot doel heeft mensen met elkaar in contact te brengen.
Thuiskoks moeten het leuk vinden om voor anderen te koken. En de afhalers zijn op hun beurt mensen die het wel makkelijk vinden dat ze af en toe even snel ergens eten kunnen afhalen.

Speciale website

Het landelijke project brengt de mensen in de regio in contact via de speciale website Thuisafgehaald.nl, waarop koks hun menu kunnen aanbieden en afhalers zich kunnen melden voor enkele porties kant en klare maaltijden tegen kostprijs.

In Assen is Thuisafgehaald al actief, met onder andere thuiskok Ineke van Schijndel die regelmatig voor anderen kookt. Ze vindt het vooral leuk om andere mensen van haar kookkunsten te laten genieten. En afhaler Besma van den Berg vindt het wel prettig dat ze niet dagelijks hoeft na te denken over wat er nu weer op tafel moet en wie de boodschappen moet doen. Thuisafgehaald is daarom een uitkomst en bovendien gezellig. Maar meer thuiskoks in de regio Assen, zou beslist een uitkomst zijn.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.