Boerinnen Kalender gepresenteerd: 'Ik heb een dag extra!'

MEPPEL - Maak maar vast een plekje aan de muur vrij, want de Boerinnenkalender 2016 is gisteren officieel gepresenteerd.

In een verbouwde boerderij in Gelderland werd de kalender met daarin maar liefst vijf Drentse modellen voor het eerst aan het publiek getoond. Eerder op de avond kwamen de gefotografeerde boerinnen aan in een limousine en werden ze als echte celebrities onthaald.


Dag extra

Shanice Roozeboom uit Meppel is de maand februari geworden, daar is ze zeer tevreden mee: "2016 is een schrikkeljaar, dus ik heb een dag extra! Daarnaast ben ik ook nog eens in februari jarig!”


In de maand juni zijn de zussen Mariëlle en Yvonne Offerein uit Dwingeloo terug te vinden. Yvonne moest een jurk van haar zus lenen voor deze gala-avond, omdat ze zelf niet zo van de jurken is.


Bekijk hier meer foto's van de Drentse deernes

Dertiende maand

Na december staan als een soort dertiende maand Angela Grol uit Dwingeloo en Janien Talens uit Hooghalen. Angela is niet bedroefd dat ze geen eigen maand heeft: "Ik ben blij om in de Boerinnen Kalender te staan, dus mij maakt het niet zoveel uit."