Hilda uit Oranje neemt letselschade-expert in de arm

Hilda van der Heide (Rechten: RTV Drenthe / Joris Barske)
Hilda van der Heide (Rechten: RTV Drenthe / Joris Barske)
ORANJE - Hilda van der Heide wil een letselschade expert laten kijken naar haar verwonding bij het bezoek van staatssecretaris Dijkhoff aan Oranje.
Hilda sprong drie weken geleden voor de auto van Klaas Dijkhoff en werd toen
door een beveiliger of agent in burger. Daarbij raakte haar elleboog uit de kom en scheurden pezen bij het gewricht.
Aangifte
Volgende week doet ze aangifte van mishandeling en ze wil graag voor die tijd met een juridisch expert overleggen. Ze wil proberen de gemaakte kosten te verhalen op de dader. Hilda zegt dat het haar verder niet om het geld te doen is. De aangifte heeft lang op zich laten wachten, omdat Hilda te vermoeid en verzwakt was door de verwonding. Pas na meerdere operaties kon ze weer naar huis.
Pennen in arm
Nu heeft ze nog vier weken lang een aantal metalen pennen in haar arm. Ze kan haar hand en vingers bewegen. De dokters weten niet of ze weer volledig herstelt. De verwachting is dat het herstel nog maanden gaat duren.
Voor Hilda is dat een groot probleem, omdat zij haar auto veel gebruikt, bijvoorbeeld om op haar kleinkinderen te passen.
Burgemeester op bezoek
Burgemeester Baas van Midden-Drenthe zei donderdagavond dat hij verantwoordelijk is voor de manier waarop met Hilda is omgegaan. Baas is na het ongeluk bij Hilda op bezoek gegaan. Zij waardeert de reactie van de burgemeester. Ze koestert geen wrok richting de staatssecretaris, maar snapt niet waarom hij nooit van zich heeft laten horen.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.