Slachtoffer dodelijk ongeluk op A37 is man (36) uit Meppel

HOOGEVEEN - Het dodelijke slachtoffer bij een ongeluk gisteren op de A37 bij Hoogeveen is een 36-jarige automobilist uit Meppel. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt op Radio Drenthe.
Bij het ongeluk op knooppunt Hoogeveen in de richting van Hollandscheveld waren drie auto's betrokken. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Een 23-jarige automobilist uit Emmen en een 22-jarige man uit Emmer-Compascuum raakten gewond.


Zeven auto's
In eerste instantie werd gesproken over zeven auto's die betrokken zouden zijn bij het ongeluk. "Dat was inderdaad de eerste melding", zegt politiewoordvoerder Sylvia Sanders. "Er stonden vrij veel auto's op de vluchtstrook. Dat waren ook auto's van mensen die gestopt waren om hulp te verlenen."
Meer ongelukken
Er waren volgens Sanders gisteravond ook nog in totaal drie ongelukken op de A28. "Bij de ongelukken waren steeds twee of drie auto's betrokken. Eén persoon met nekklachten naar een ziekenhuis gebracht." In totaal raakten twee vrouwen (26 en 35) uit Groningen gewond.
Waarom er meerdere ongelukken waren, is nog niet helemaal duidelijk. "Misschien moeten de mensen weer wennen aan een avondspits in het donker", denkt politiewoordvoerder Sanders. "Ook regende het vrij hard en was het druk op de weg."

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.