Stelling: Het is goed dat Sesamstraat naar een themakanaal verdwijnt

Sesamstraat (Rechten: zappelin.nl)
Sesamstraat (Rechten: zappelin.nl)
ASSEN - Sesamstraat is binnenkort niet meer te zien op NPO 1. Het vaste moment, rond 17.30 uur, waarop de kleintjes rond etenstijd op die publieke zender konden genieten van Meneer Aart, Tommie, Pino, Bert en Ernie is per 1 januari 2016 verleden tijd.
Volgens een NPO-woordvoerster is Sesamstraat vanaf volgend jaar nog steeds rond half zes te zien, maar dan op Zapp Xtra, het digitale themakanaal. Ook is Sesamstraat nog op internet te zien.
"Ik schrik daar heel erg van. Wat vreselijk", reageerde Meneer Aart (Staartjes). Hij moest het nieuws via de media vernemen. "Met een verhuizing naar een themakanaal draaien ze het programma de nek om."
Stelling
Bent u net als Meneer Aart geschrokken van het nieuws? Of kan Sesamstraat best verplaatst worden naar een themakanaal?
Leste Ronde
Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of kijk op Facebook.com/rtvdrenthe en laat uw reactie achter.

Vorige stelling

Gisteren ging de stelling over de verhoging van de maximumsnelheid op de A28 tot 130 kilometer per uur. Bijna veertig procent van de stemmers vindt dat de verhoging van de snelheid ten koste gaat van de natuur. Iets meer dan zestig procent was het daar niet mee eens. In totaal stemden 999 mensen.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.