SVBC - Weerdinge gestaakt na aanhoudende kritiek op arbiter

SVBC was het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter
SVBC was het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter
VOETBAL - De wedstrijd SVBC - Weerdinge in de 4e klasse D werd al na een half uur gestaakt. Reden was de aanhoudende kritiek op de arbiter, nadat Weerdinge de 0-1 maakte uit een strafschop na een handsbal van SVBC in het eigen strafschopgebied.
Volgens scheidsrechter Fred Janssen uit Klazienaveen maakte SVBC-speler Leroy Vink hands, maar daar waren de spelers uit Barger Compascuum het overduidelijk niet mee eens. Volgens hen was de bal niet tegen de hand van Vink aangekomen, maar tegen de hand van een speler van Weerdinge. Nadat Robin Jeuring vanaf elf meter geen fout maakte bleven de spelers van SVBC kritiek uiten op Janssen, die besloot het duel vroegtijdig te beëindigen.

Bargeres - Witteveense Boys

Een ander duel in deze 4e klasse D, tussen Bargeres en Witteveense Boys, werd afgelast. Dit vanwege de slechte staat van het veld in Emmen.
De spelers van Bargeres maakten van de nood maar een deugd en besloten daarom gezamenlijk de klassieker Feyenoord - Ajax te kijken
Helaas gaat de wedstrijd van vanmiddag tegen @Witteveenseboys niet door... Nu dus maar gezellig met elkaar de klassieker op tv kijken.
— VV Bargeres (@vvbargeres) November 8, 2015

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.