Ilse Kremer nieuwe Miss Ganzenhoedster: Superleuk dat ik Coevorden mag vertegenwoordigen

COEVORDEN - Ilse Kremer is de nieuwe Miss Ganzenhoedster. De 16-jarige is hierdoor het komend jaar ambassadeur van Coevorden.
Vanochtend werden vanuit alle hoeken van de stad de ganzen traditioneel naar de Ganzenmarkt gedreven door vijftien kandidaat ganzenhoedsters. Kremer wist zich het beste te presenteren.

Met de burgemeester op stap

"Het is superleuk om Coevorden te mogen vertegenwoordigen", vindt Kremer, die vorig jaar als tweede eindigde. "De komende tijd mag ik met de burgemeester op stap om de stad te promoten."

Minder deelnemers Miss Ganzenhoedster

Kremer was een van de vijftien kandidaten die meedeed aan de Miss Ganzenhoedster verkiezing. Dat zijn minder deelnemers dan in de voorgaande jaren. Toch hoopt Kremer dat de traditie blijft bestaan. "Dit is echt een heel leuke traditie."
Naast de Miss Ganzenhoedster verkiezing is er vandaag in Coevorden de jaarlijkse markt en kermis. Duizenden mensen zorgen voor een gezellige sfeer in het centrum van de stad.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.