Inbraak bij Verkeerspark Assen: vijf verdachten opgepakt

Archieffoto van het verkeerspark in Assen (Rechten: RTV Drenthe)
Archieffoto van het verkeerspark in Assen (Rechten: RTV Drenthe)
ASSEN - Vijf personen zijn afgelopen nacht aangehouden, omdat ze zouden hebben ingebroken in de hal van het voormalige Verkeerspark Assen.
Surveillerende agenten kregen melding van de inbraak en gingen naar het verkeerspark aan De Haar. Toen ze aankwamen, zagen de agenten de nooddeur openstaan. Maar de inbrekers waren al weg.

Zoekactie

De politie zette de omgeving af en begon een zoekactie, waarbij ook gebruik gemaakt van een politiehond. Uiteindelijk zijn de vijf verdachten gevonden.
Het gaat om een 25-jarige inwoner van Leiderdorp, een 21-jarige inwoner van Leiden, een 20-jarige inwoner van Noordwijk, een 22-jarige inwoner van Hoogmade en een 20-jarige inwoner van Den Haag.

In de cel

De verdachten zitten in de cel. Twee auto's zijn in beslag genomen. Of er ook iets is buitgemaakt bij de diefstal, is nog niet duidelijk. Er is nog geen aangifte gedaan van de inbraak.

Vaker ingebroken


Het Verkeerspark Assen is sinds 2014 gesloten. De eigenaar wil het verkopen maar dat lukt niet. Het is overigens niet de eerste keer dat er is ingebroken in het Verkeerspark. Begin dit jaar was dat ook het geval.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.