Lees terug: Liveblog Samen voor de Voedselbank dag 9 #vb15

ASSEN - Op de negende dag van de voedselbankactie staan we bij RTV Drenthe midden tussen de kratten. Van toiletpapier, blikken bonen, tandpasta, olijfolie tot babybillendoekjes.
De tussenstand op de negende dag van de actie is geweldig. In het atrium van RTV Drenthe staan meer dan 50.000 levensmiddelen.
Met de vlam in de pijp
Verslaggever Margriet Benak is vandaag met voedselbankambassadeur Henk Wijngaard in Erica. Daar zamelen ze levensmiddelen in. Verslaggever Frits Emmelkamp is in Assen op basisschool De Borg.
Ik steun de voedselbank omdat
Henk Wijngaard kennen we allemaal als de zingende trucker. Hij is ook al jaren ambassadeur van de voedselbank in Zuidoost Groningen. "Ik steun de voedselbankactie van RTV Drenthe, omdat het niet altijd de schuld van de mensen zelf is dat ze zonder eten komen te zitten. Daarom ben ik ambassadeur van de voedselbank. Deze mensen moeten geholpen worden. Heel logisch.”
Boodschappenlijstje
Kom ook in actie en lever houdbare producten in. Inspiratie nodig? Kijk dan even op onsboodschappenlijstje. Producten inleveren kan op verschillende inzamelpunten in de provincie. Je kunt ook bij RTV Drenthe langskomen, aan de Beilerstraat 30 in Assen.

#vb15 #rtvdrenthe


Doneer ook en laat het ons zien! Deel een foto of video op Twitter of Instagram met #vb15 en #rtvdrenthe. Dan zorgen wij ervoor dat de foto of video in ons liveblog komt.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.