Oud-voetballer Edwin Wiechers (31) overleden

Edwin Wiechers (archieffoto RTV Drenthe)
Edwin Wiechers (archieffoto RTV Drenthe)
VOETBAL - Oud-VKW-aanvoerder Edwin Wiechers (31) is vandaag overleden. Onlangs werd hij nog geopereerd aan een hersentumor.
Wiechers stopte vorig seizoen bij de eerste selectie van VKW uit Westerbork, omdat hij meer aandacht wilde besteden aan zijn gezin. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.
Wiechers was vele jaren aanvoerder van VKW 1 en staat derde op de topscorerslijst aller tijden. De spits trof 97 keer het net voor de Westerborkers.
Een voorbeeld
"Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van Edwin Wiechers", schrijft het bestuur van VKW op Facebook. "Edwin was vele jaren speler en aanvoerder van VKW 1 en een voorbeeld voor velen, zowel binnen als buiten het veld. Ons medeleven gaat uit naar de naaste familie en vrienden van Edwin."
Afgelast
De voetbalwedstrijd Olyphia - VKW, die morgen gespeeld zou worden, is afgelast. Ook de andere wedstrijden van VKW gaan dit weekend niet door. Morgen is er tussen 14.00 en 15.00 uur in de kantine van VKW voor leden en supporters gelegenheid om een condoleanceregister te tekenen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.