Vliegveldrestaurant in Eelde neemt nieuwe vlucht

EELDE - Het restaurant van Groningen Airport Eelde wordt de komende maand flink verbouwd.
Op tekeningen is te zien dat de eetgelegenheid hoge tafels en een bar krijgt. "We richten ons meer op zakelijke klanten", zegt Renske Bos van Bos&Bos Catering. Het Groningse bedrijf is vanaf 1 januari de nieuwe exploitant van het restaurant.
Wachten
Het restaurant wordt nu vooral gebruikt door mensen die op het vliegtuig wachten. "De sfeer zet nu niet aan om even lekker een hapje te gaan eten en dat willen we veranderen", zegt Bos. Ook de zalen van het vliegveld worden opgeknapt.
Goede kansen
Het restaurant ligt tussen Assen en Groningen en volgens Bos biedt dat goede kansen:
"Zakenmensen kunnen hier bijvoorbeeld komen lunchen." Als het aan de nieuwe exploitant ligt komen ook meer dagjesmensen naar het etablissement om vliegtuigen te kijken.

Groei

Bos&Bos Catering heeft de laatste jaren steeds meer horeca in handen gekregen: het restaurant van het Drents Museum, de horeca in de TT-Hall en nu dus ook het restaurant van Groningen Airport Eelde.
In Groningen exploiteert het echtpaar het restaurant van het Groninger Museum, het Sterrebos Paviljoen en Huis de Beurs. John en Renske startten het bedrijf in 2003. Inmiddels hebben ze 80 mensen in dienst.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.