Kiekebelt goud waard voor Noordscheschut

VOETBAL - Justin Benjamins werd topscorer van de tussenronde. De speler van MSC scoorde in vier duels zeven keer. Toch werd Benjamins niet de man van de avond. Die eer was zonder twijfel voor Noordscheschut-speler Danny Kiekebelt.
Hij scoorde in totaal zes keer, maar zorgde wel dat zijn ploeg de beslissende wedstrijd tegen Dalen won na een werkelijk schitterende treffer.
2-1 achterstand
Noordscheschut leek, als koploper, in de laatste wedstrijd te bezwijken onder de druk tegen Dalen dat fris en vrijuit kon spelen. Gesteund door de wit-rode aanhang kwam Dalen zelfs op een 2-1 voorsprong.
Wederopstanding
Danny Kiekebelt zorgde zes minuten voor tijd voor de wederopstanding van Noordscheschut. Met een schitterende goal, stijf in de kruising, bracht hij zijn ploeg naast Dalen en dankzij Melvin Mol werd het zelfs 3-2.
Kiekebelt zorgde in de slotminuut voor de 4-2 eindstand, waardoor de 'Schutters' op doelsaldo nauwelijks nog achterhaald konden worden door MSC. Dat bleek ook wel in de laatste wedstrijd. MSC kwam nog wel met 2-0 voor, moest winnen met vijf goals verschil, maar verloor uiteindelijk met 4-3 van Hoogeveen.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.