PostNL zet alle zeilen bij om achterstanden weg te werken

Het sorteren van de post (Rechten: Archief RTV Drenthe/Frits Emmelkamp
Het sorteren van de post (Rechten: Archief RTV Drenthe/Frits Emmelkamp
ASSEN - Het is een drukke dag voor de postbezorgers van PostNL. De afgelopen drie dagen was het door gladheid vrijwel onmogelijk om post te bezorgen, dus wordt er vandaag een flinke inhaalslag gemaakt.
Om de achterstand weg te werken heeft PostNL in Drenthe vandaag extra mensen ingezet en zij rijden twee rondes om de post te bezorgen.

Tweehonderd extra postbodes

"De vrijdag is normaal gesproken een relatief rustige dag voor de postbezorgers en dan zijn er bijna vijfhonderd postbodes onderweg in Drenthe. Vandaag is dat wel anders en zijn er zo'n zevenhonderd mensen van PostNL op pad in de provincie", zegt Hanne Kluck van PostNL.

Twee keer op pad

Om de post van dinsdag, woensdag en donderdag te kunnen bezorgen zijn de postbodes vandaag twee keer op pad. Hanne Kluck: "Vanochtend is de post van dinsdag bezorgd, vanmiddag wordt de post van woensdag en donderdag rondgebracht. De post die vandaag bezorgd had moeten worden, gaat mee met de lichting van morgen."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.