Hoofdsponsor Willem Brink 'redder van WKE'

Willem Brink (rechts, foto website WKE)
Willem Brink (rechts, foto website WKE)
VOETBAL - Hoofdsponsor en clubman Willem Brink zorgt ervoor dat WKE, in ieder geval voorlopig, kan blijven bestaan.
De Emmenaar staat garant voor de vergoedingen van de eerste elftalspelers en de overige vaste lasten. Dat meldt de clubsite van WKE.
Garant staan
"Nadat voorzitter Willem Zwikker had gezegd dat het bestuur graag plaats maakt voor een nieuw bestuur die WKE zou kunnen redden, stapte hoofdsponsor Willem Brink naar voren en spreekt de vergadering toe. Hij zegt toe dat hij garant staat voor de vergoedingen van de contractspelers en de overige vaste lasten. Tevens schuift hij Tjeerd Boonstra naar voren als interim voorzitter die als taak krijgt een bestuur te formeren", zo staat op de website van de zondagtopklasser te lezen.
Niet alleen
Brink laat telefonisch weten dat hij niet alleen de kar gaat trekken. "Ik wil ook niet op de voorgrond. Het liefst wil ik ook niet dat mijn naam genoemd wordt. Ik ben vanavond heel erg geschrokken. We moeten met z'n allen keihard werken om de club van de ondergang te redden."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.