HZVV speelt gelijk bij SC Genemuiden

De selectie van HZVV
De selectie van HZVV
VOETBAL - HZVV heeft de eerste wedstrijd na de winterstop met 2-2 gelijkgespeeld in en tegen Genemuiden. Frank Strijker en Pim de Jonge waren de doelpuntenmakers voor de Hoogeveners. Door het gelijkspel passeert HZVV het Asser ACV op de ranglijst, maar die ploeg kwam niet in actie vandaag.
HZVV staat 9e met 17 punten uit 14 duels. ACV heeft er 16, maar dan uit 13 wedstrijden. De nummer 11 in de stand, Urk, heeft 13 punten uit 13 duels. De nummer 11 en 12 spelen promotie/degradatiewedstrijden aan het einde van het seizoen.
Spelerspas Streutker verlopen
HZVV moest het in Genemuiden stellen zonder Hidde Streutker. De spelerspas van de doelman van de Hoogeveense club was verloren. Daardoor moest assistent-trainer Ben Batterink (hoofdtrainer Karlo Meppelink was vanwege privé-omstandigheden niet aanwezig) noodgedwongen een beroep doen op Davy Mulder, die normaliter zijn wedstrijden keept in HZVV A3.
Wedstrijdverloop
Genemuiden kende een droomstart en kwam al na vijf minuten op voorsprong via Job van Dalfsen. De thuisploeg wist de voorsprong niet vast te houden en na ruim een half uur kwam HZVV langszij. Frank Strijker tekende voor de 1-1. Vlak na rust tekende Pim de Jonge zelfs voor de 1-2, maar Job van Dalfsen (met zijn tweede treffer) bepaalde de eindstand op 2-2.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.