Voetbalvereniging Gieten wil upgrade van accommodatie

VOETBAL - Voetbalvereniging Gieten is van plan om de clubaccommodatie om te gooien. Op maandag 1 februari zal er in kantine De Klim een extra ledenvergadering worden gehouden om de plannen aan de leden van de voetbalvereniging voor te leggen.
De huidige gebouwen stammen uit 1955 en zijn nodig aan een opknapbeurt toe. De vereniging wil een renovatie van het huidige complex. Ook wil de club een nieuw bijgebouw, waar acht nieuwe kleedkamers en bijbehorende douches in moeten komen.

Negen ton

Met de plannen is een bedrag van 9 ton gemoeid. Volgens voorzitter Hendrik Hilbolling moet de club daarvan 200.000 euro ophoesten. Dit bedrag verwacht de club te kunnen lenen van de bank. Het overige deel van het geld, moet van de gemeente Aa en Hunze komen.

Stemmen

De leden van VV Gieten moeten op 1 februari stemmen over het plan, waarna het formeel naar de gemeente toe kan. De gemeenteraad van Aa en Hunze bespreek de plannen van de voetbalclub uit de 3e klasse D op 17 februari.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.