Nieuwe werkgelegenheid in Rogat door samenwerking

ROGAT - Een samenwerking tussen de Remark Groep in Rogat en het bedrijf Persister in Meppel, levert dit jaar 25 nieuwe werkplekken op voor 32 mensen.
Dit aantal moet in 2017 worden uitgebreid naar 50 fulltime arbeidsplaatsen.

Inpakwerkzaamheden

Persister gaat inpakwerkzaamheden voor de Remark Groep verrichten. Die werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit een logistiek centrum op het bedrijventerrein in Rogat. De inpakwerkzaamheden werden tot nu toe uitbesteed aan particuliere bedrijven en wsw-bedrijven in heel Nederland.
Goedkeuring van gemeente Meppel
"De samenwerking is een initiatief van Projectenbureau Drenthe in samenwerking met de afdeling Economische Zaken van de provincie Drenthe en de gemeente Meppel", zegt directeur Wim Wouda van de Remark Groep. De gemeente Meppel moet volgende week nog wel officieel goedkeuring geven voor de plannen.
De Remark Groep richt zich op productie, verkoop en distributie van cosmeticaproducten en geneesmiddelen. Momenteel werken er vijftig mensen bij het bedrijf.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.