Zaalvoetbalvrouwen KTP Nieuw Roden grijpen naast bekerfinale

ZAALVOETBAL- De dames van KTP Nieuw Roden zijn er, na een spectaculaire wedstrijd, niet in geslaagd zich te plaatsen voor de landelijke bekerfinale zaalvoetbal.
Na verlenging werd het vanavond in Leek uiteindelijk 5-7 voor de vrouwen van Drachtster Boys.

Bekerkraker

De wedstrijd werd een ware bekerkraker, waarin beide ploegen nauwelijks voor elkaar onderdeden. Na de reguliere speeltijd was het 4-4 (na een ruststand van 2-2).
De halve finale was overigens een kopie van de finale om het Open Fries Kampioenschap in de winterperiode. Toen won de Drentse eredivisionist nog met 1-0 van de Friezinnen.

Finale

Drachtster Boys speelt nu op 25 maart de bekerfinale in Amsterdam tegen landskampioen Os Lusitanos (Amsterdam).