Curator WKE: Bestuur wil in hoger beroep

VOETBAL - Het bestuur van WKE wil in hoger beroep tegen het faillissementsvonnis dat vandaag werd uitgesproken. Dat heeft curator Jeroen Reiziger van de club vernomen.
"Of het echt gaat gebeuren is afwachten, maar de intentie is er", zegt Reiziger op Radio Drenthe. Of WKE een belastingschuld van anderhalf miljoen euro heeft, kan Reiziger niet zeggen. "Ik moet nog een eerste gesprek hebben met het bestuur van WKE. Maar het gaat om een substantieel bedrag."

Morgen gesprek

Reiziger spreekt morgen met het bestuur van WKE. "In het gesprek krijg ik informatie over de financiële situatie. Als WKE in hoger beroep gaat, zal ik een afwachtende houding innemen. Want dan is er de kans dat het faillissementsvonnis in hoger beroep wordt vernietigd. Dus we zullen nu proberen zo weinig mogelijk maatregelen te nemen die niet meer ongedaan gemaakt kunnen worden."

KNVB

Of WKE in de tussentijd door kan, is nog niet duidelijk. "Dat kan ik nog niet overzien. Dat hangt ook van de KNVB af", aldus Reiziger. De KNVB kijkt op dit moment wat er gaat gebeuren met de stand in de zondagtopklasse. Op dit moment staat WKE op de vijfde plaats.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.