Vader schrijft boek over dramatische dood Kim Stoker: 'We gingen door een hel'

Het boek van Rob Stoker (Rechten: Uitgeverij kleine Uil)
Het boek van Rob Stoker (Rechten: Uitgeverij kleine Uil)
EMMEN - Zijn 24-jarige dochter werd in 2013 om het leven gebracht met dertig messteken. Rob Stoker heeft nu een boek geschreven over de dramatische dood van Kim.
Kim werd om het leven gebracht door haar toenmalige vriend Arjan de G. Dit gebeurde na een feestje in hun appartement aan de Meerstraat in Emmen. De G. werd vorig jaar in hoger beroep veroordeeld tot
.
Het boek van Rob Stoker heeft de titel 30 messteken. Hoe de moord op Kim Stoker doodslag werd. Hij beschrijft in het boek de hel waar hij en zijn gezin doorheen gingen in de drie jaar volgend op de dood van Kim.
Een fragment
"Tijdens de zitting zou ik als enige in de zaal zitten, terwijl mijn familie achter het glas moest plaatsnemen. Op de publieke tribune, waar dus ook de familie en vrienden van Arjan zouden zitten", schrijft Rob Stoker in het boek. "Ik vond het een afschuwelijke gedachte dat ik tijdens de verhoren waar de meest gruwelijke details aan bod zouden komen, niet naast mijn vrouw en kinderen kon zitten. Ik zou dus zelf geen steun kunnen krijgen, maar wat ik nog erger vond, ik zou ook niet mijn dochter of zoon even kunnen vasthouden als het zwaar zou worden. En dat het zwaar zou worden, hadden we inmiddels wel in de smiezen."
Het boek wordt op 9 april officieel gepresenteerd in Emmen. Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij kleine Uil.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.