Trainer Paul Weerman van WKE voorlopig zonder club

Paul Weerman (Rechten: RTV Drenthe)
Paul Weerman (Rechten: RTV Drenthe)
EMMEN - Trainer Paul Weerman van WKE heeft nog geen uitzicht op een nieuwe club. Weerman zit na het faillissement van de topklasser uit Emmen voorlopig werkloos thuis.
Gisteravond werd bekend dat het 1e elftal van WKE dit seizoen niet meer in actie komt. Dat was financieel niet mogelijk. De spelers hebben tot vrijdag de tijd om overschrijving aan te vragen naar een andere club.

Voorlopig afwachten

Trainer Paul Weerman heeft nog geen andere club. "Ik ben tot en met gisteren volop met WKE bezig geweest. Het zal wel lastig worden. Alle posities voor dit seizoen zijn al bezet. En voor het volgende seizoen is ook al heel veel ingevuld. Voor mij rest voorlopig niets anders dan afwachten."

Goede hoop

Weerman heeft wel goede hoop dat hij weer een club vindt. "Ik ben twee jaar hoofdtrainer geweest met een fatsoenlijk resultaat. Dit jaar deden we mee om de titel, jammer dat ik het niet kan afmaken. Waar we mee bezig waren smaakt absoluut naar meer. Dus ik wil wel als trainer bezig blijven."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.