Rechtbank Assen buigt zich over naam stadion Heracles Almelo

Het Polman Stadio (Rechten: Google Street View)
Het Polman Stadio (Rechten: Google Street View)
ASSEN - De rechtbank in Assen buigt zich binnenkort over het conflict tussen Polman Vastgoed en voetbalclub Heracles Almelo. De twee partijen steggelen al langere tijd over de naam van het stadion van Heracles.
Dat meldt
. Omdat beide partijen uit Twente komen, zou de rechtbank in Almelo de zaak normaal gesproken behandelen. Dat gebeurt niet, omdat een van de rechters in het bestuur van de Stichting Stadion Heracles Almelo zat. Een woordvoerder van de rechtbank zegt dat de zaak wordt verplaatst om elke suggestie van belangenverstrengeling te voorkomen.
Het stadion van Heracles Almelo heet nog tot 2019 het Polman Stadion. Heracles wil van het contract met Polman Vastgoed af, omdat er andere sponsoren zouden zijn die meer willen betalen voor hun naam op het stadion. Polman Vastgoed wil het contract niet ontbinden, waarna beide partijen besloten de gang naar de rechter te maken.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.