Lindsey (11), Bram (14) en Anouk (14) niet naar volgende ronde The Voice Kids: 'Jammer dat het avontuur stopt'

Bram, Lindsey en Anouk gaan niet naar de volgende ronde (Rechten: RTL / The Voice Kids)
Bram, Lindsey en Anouk gaan niet naar de volgende ronde (Rechten: RTL / The Voice Kids)
ASSEN - The Voice Kids gaat verder zonder deelnemers uit Drenthe. De 11-jarige Lindsey uit Emmen, de 14-jarige Bram uit Weiteveen en de eveneens 14-jarige Anouk uit Zuidlaren vielen vanavond af tijdens de battles.
De drie kregen goede kritiek van de coaches, maar werden door hun coach Marco Borsato niet meegenomen naar de singoff.

Lindsey uit Emmen

De 11-jarige Lindsey Keuris uit Emmen was als eerste van de drie Drentse zangtalenten aan de beurt. Zij moest het opnemen tegen de tweeling Jada en Senna en Sammie. Het viertal zong het liedje Break Free van Ariana Grande.
Lindsey kreeg goede kritieken van de drie coaches. Ilse de Lange en Ali B. waren erg te spreken over het enthousiasme van Lindsey. Ook coach Marco Borsato prees de energie van de jonge zangeres. "Ik vind het heerlijk om naar je te kijken." Hij koos uiteindelijk toch voor Sammie.
Lindsey zelf was wel te spreken over haar battle. "Ik vond het heel goed gaan. Ik ben een beetje teleurgesteld, maar wel blij dat ik zover ben gekomen."

Bram uit Weiteveen

Ook de 14-jarige Bram Scheper uit Weiteveen moest het onderspit delven. Hij nam het op tegen Kwint en Julie. Die laatste mag met Marco Borsato mee naar de singoff.
Bram maakte indruk bij zijn battle. Ali B. was geraakt door zijn zang. "Je bent supergevoelig en als je al dat gevoel in je zang legt, dan worden we geraakt. Dat is wat jij hebt gedaan Brammetje." Borsato vond zijn pupil verlegen, maar was onder de indruk. "Je verschuilt je, totdat je begint te zingen. Dat is heel indrukwekkend."
Anouk uit Zuidlaren
Anouk nam het op tegen Bodine en Lois. Vooral voor Bodien was ze bang. "Van alle audities vond ik die van haar het best." De drie dames zongen Born this Way van Lady Gaga.
Bodien deed dat volgens Marco Borsato het beste. Wel zei hij te hopen dat de Zuidlarense Anouk liedjes gaat schrijven en blijft zingen. "Ik vind dat lage in je stem ook heel mooi. Echt heel goed gedaan", aldus Borsato. Anouk reageerde teleurgesteld. "Jammer dat het avontuur nu stopt. Het was heel leuk."

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.