Duizend handtekeningen voor pakketbezorger Ronnie naar directie PostNL

SMILDE - "Apetrots" is Jan Radix uit Smilde. Er zijn meer dan 1.000 handtekeningen opgehaald in het dorp voor pakketbezorger Ronnie.
Radix startte eerder deze maand een actie om de pakketbezorger terug te halen naar Smilde. Ronnie had van PostNL een andere wijk gekregen, tot groot ongenoegen van een aantal Smildegers.

Naar directie
"De handtekeningen zullen worden aangeboden aan de directie van PostNL", aldus Radix op Facebook. "Wij hopen dat ze ons hiermee tegemoet willen komen om Ronnie weer in Smilde te laten rijden."

Ronnie kent iedereen
Radix was twee weken geleden duidelijk over het vertrek van Ronnie uit Smilde. "Heel Smilde is in de war. Ronnie liep hier al jaren. Iedereen kende Ronnie en Ronnie kende iedereen. Als ouders niet thuis waren, dan bezorgde hij het pakketje bij hun kinderen. Nu krijgen we briefjes in de bus dat iemand niet thuis was."

Sympathiek
Een woordvoerder van PostNL zei eerder al tegen RTV Drenthe de actie "ontzettend sympathiek" te vinden. Maar de petitie zal het postbedrijf niet op andere gedachten brengen. Het is voor het bedrijf niet mogelijk om het iedereen naar de wens te maken. "Het is vooral leuk voor de pakketbezorger in kwestie."
Deel dit artikel: