Zangeres Erikah Karst hoopt op landelijk tv-optreden met 9-jarig zoontje

HOOGEVEEN - De Drentse zangeres Erikah Karst heeft een liedje opgenomen met haar 9-jarige zoontje Jozef.
Samen zingen ze het lied
Let it go
van James Bay. De twee doen het niet voor niets, ze hopen in juni hun opwachting te maken op de landelijke televisie in het programma Jij&Ik.


'Lekker een liedje zingen'

"Ik dacht: dit is iets voor ons", vertelt Erikah op Radio Drenthe. "Jozef wil al zo lang iets met mij op televisie doen. Maar The Voice Kids vind ik best wel link met die stoelen. Misschien worden ze dan wel gepest op school als de stoel niet omgedraaid wordt. Ik dacht: dit is misschien wel de kans om eens gewoon leuk een lekker liedje te zingen zonder afgezeken te worden of te worden beoordeeld", aldus Karst.


Jij&Ik

Het televisieprogramma Jij&Ik biedt ouders en hun kinderen de kans op te treden en voor één keer samen te stralen op een groot podium. Jij&Ik wordt op 29 juni eenmalig uitgezonden om geld op te halen voor het goede doel Warchild.

Youtube

Ouders en hun kinderen kunnen een filmpje op Youtube zetten. De 25 meest bekeken filmpjes worden voorgelegd aan zanger Marco Borsato en zijn dochter Jada. Zij bepalen welke duo's mogen optreden tijdens het televisieprogramma.

Erikah en haar zoontje Jozef zingen Let it go van James Bay


Karaoke op de camping

Erikah hoopt op zo veel mogelijk views. Het filmpje met haar zoon Jozef nam ze thuis op. "Gewoon achter de computer", aldus Erikah. De twee zingen overigens vaker samen. "Vorig jaar hebben we voor het eerst op een camping karaoke gezongen. Dat was zo leuk. Wij zingen samen ontzettend veel, bijvoorbeeld in de auto."
Het filmpje is in twee dagen tijd ongeveer vijfduizend keer bekeken. Maar het mooiste vond de 9-jarige zoon van Erikah nog wel dat Ilse deLange over zijn optreden tweette.
"Hij is een enorme fan van Ilse. Hij had zoiets van: Oh mijn God. Ik vind het nu al mooi mama. We mogen nu al wel stoppen. Het is nu al wel klaar."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.