Stelling: Permanente bewoning op een recreatiepark moet toegestaan worden

Moet permanente bewoning op vakantieparken kunnen? (Rechten: Google Streetview)
Moet permanente bewoning op vakantieparken kunnen? (Rechten: Google Streetview)
ZUIDWOLDE - Bewoners van recreatiepark 't Heuveltje mogen van de gemeente op het park blijven wonen, maar voor eventuele nieuwe bewoners geldt die gedoogregeling niet.
En dat veroorzaakt problemen voor bijvoorbeeld
. Zij heeft haar huis op het park zeven jaar te koop staan. Ze raakt de woning niet kwijt omdat nieuwe bewoners geen volledige hypotheek van de bank meer krijgen.
De gemeente De Wolden heeft het probleem op de agenda gezet om tot een oplossing te komen. Daar wordt gekeken of permanente bewoning toegestaan moet worden of dat er juist opgetreden moet worden tegen illegale permanente bewoning.
Leste ronde
Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of kijk op Facebook.nl/rtvdrenthe en laat uw reactie achter.
Vorige stelling
Gisteren vroegen we of Koningsdag in de zomer moet worden gehouden in plaats van in april. Ruim 78 procent was het daar niet mee eens. Bijna 22 procent ziet Koningsdag in de zomer wel zitten. 1.972 mensen brachten hun stem uit.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.