Vrouw belaagd door onbekende mannen bij Sleen

De vrouw zag kans weg te rijden toen er een tegenligger aankwam (Rechten: archief RTV Drenthe)
De vrouw zag kans weg te rijden toen er een tegenligger aankwam (Rechten: archief RTV Drenthe)
SLEEN/ERM - Een automobiliste uit Sleen is lastiggevallen door twee mannen op de Oosterlangen, de weg tussen Sleen en Erm. Dat gebeurde dinsdagavond.
Bij Erm stond een witte bestelbus langs de weg. Toen ze daarlangs reed, sprong er een man voor haar op de weg, waardoor ze moest stoppen. De man maakte volgens een politiewoordvoerster wilde gebaren en schreeuwde in een buitenlandse taal. Ook begon de man aan het portier van de vrouw te trekken en op haar ruiten te bonzen.

Deuren op slot

Ondertussen kwam uit de bus, die volgens de vrouw een Duits kenteken had, een andere man aanlopen. Ook hij begon op de autoruiten te bonken. De vrouw had haar beide autodeuren van binnen op slot gedaan. Toen er een andere auto langskwam, zag ze kans weg te rijden.

Geen aangifte

Ze belde de politie. Volgens de woordvoerster heeft de inwoonster van Sleen geen aangifte gedaan en doet de politie daarom geen onderzoek naar de zaak. Van geruchten dat meerdere mensen in de omgeving hetzelfde zou zijn overkomen, weet de woordvoerster niks. "Maar als dat zo is, kunnen mensen alsnog bellen met 0900 - 8844. En mocht dit anderen overkomen, dan adviseren wij ze meteen 112 te bellen."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.