Boy Deul vertrekt bij FC Emmen

VOETBAL - Boy Deul vertrekt na dit seizoen bij FC Emmen. De 29-jarige aanvaller is toe aan een nieuwe uitdaging en hoopt een stap hogerop te maken. Naar welke club de geboren Amsterdammer gaat is nog niet bekend. "Na de play-offs leg ik de opties naast elkaar en ga ik er goed over nadenken wat het best bij me past."
Joop Gall
Deul is bezig aan zijn tweede seizoen in Emmen. Vorig zomer werd hij door toenmalig FC Emmen-trainer Joop Gall naar De Meerdijk gehaald. De oud-speler van FC Volendam, Veendam, Willem II en de reserves van Bayern München zat op het moment van het telefoontje van Gall zonder club nadat een avontuur bij het Belgische FC Antwerp op niets was uitgelopen.

Belangstelling PEC Zwolle leidde tot niets
Bij FC Emmen zag het publiek vooral vorig seizoen regelmatig de klasse van Deul, vooral in het duel van de Drentse club in de halve finale van de play-offs tegen Roda JC. In die fase werd Deul ook regelmatig gevolgd door clubs uit de eredivisie, waaronder PEC Zwolle, maar tot een transfer kwam het niet. Vorig seizoen scoorde Deul 11 keer in het shirt van Emmen. Dit seizoen staat de teller op zeven treffers.

"Ik heb ambitie"
"De eredivisie zou mooi zijn, maar ook de stap naar het buitenland sluit ik niet uit. Op dit moment kan ik er nog niets over zeggen, maar het komt wel goed", besluit Deul.

Meer FC Emmen:
- Marcel Keizer hoopt op stunt FC Emmen: ze kunnen hartstikke goed voetballen
Meer over dit onderwerp:
FC Emmen Jupiler League Boy Deul Deul voetbal Emmen
Deel dit artikel: