Beslissingsduel FDS - Scharnegoutum'70, maar waar en wanneer?

FDS speelt een beslissingsduel om de titel in de zaterdag 5e klasse A
FDS speelt een beslissingsduel om de titel in de zaterdag 5e klasse A
VOETBAL - Zoals verwacht moet het kampioenschap in de zaterdag 5e klasse A bepaald worden door een beslissingswedstrijd tussen FDS uit Havelterberg en het Friese Scharnegoutum'70. Beide ploegen sloten de competitie af met 65 punten uit 24 duels. Waar en wanneer het beslissingsduel wordt gespeeld is nog niet duidelijk. De twee clubs zijn er onderling nog lang niet uit.
Toch zal er haast gemaakt moeten worden, want volgende week zaterdag start voor de verliezer van het beslissingsduel al de nacompetitie.

Dinsdag of woensdag?

FDS wil het duel op woensdag spelen, de vaste trainingsavond van de Drentse club. Scharnegoutum'70 opteert voor dinsdagavond. Trainer Marco Hoekstra legt uit: "Op woensdagavond missen we nogal wat spelers vanwege werk. Daarom is die dag geen optie voor ons. Of FDS hetzelfde probleem heeft op de woensdag zou kunnen, maar dat weet ik niet zeker."

"FDS wil op kunstgras, wij niet?"

Ook de locatie voor het beslissingsduel is nog een punt van discussie. "FDS wil op kunstgras spelen. Wij niet. We spelen het hele seizoen op gewoon gras, dus ook in zo'n wedstrijd is onze mening. Overigens ga ik ervan uit dat het duel in de buurt van Heerenveen gespeeld gaat worden. Dat is ongeveer halverwege."
Wordt dus vervolgd...

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.