Jehovah's Getuigen zingen voor het laatst in de TT Hall

ASSEN - Jehovah's Getuigen maken een eind aan een jarenlange traditie. Ze houden dit weekend voor het laatst hun dagvergadering in Assen. Op het halfjaarlijkse congres komen duizenden Jehovah's Getuigen samen in de TT Hall.
Volgend jaar is de bijeenkomst in een nieuwe zaal in Swifterbant in Flevoland. Die is speciaal voor de Jehovah's Getuigen gebouwd.

Afscheid van het Noorden

De Jehovah's Getuigen houden het congres al tientallen jaren in het Noorden: Eerst in de Martinihal in Groningen, de Leeuwarder Frieslandhal en Thialf in Heerenveen, vanaf 2011 streken de gelovigen neer in de TT Hall.
Vervroegd vertrek
Oorspronkelijk verwachtten de Jehovah´s Getuigen nog een jaar langer naar Assen te komen. In 2014 kondigden ze aan tot en met 2017 in de TT Hall samen te komen. Het congrescentrum in Swifterbant is echter een jaar eerder klaar dan toen was gepland, mede doordat het aantal vrijwilligers dat heeft geholpen met de bouw groter was dan verwacht.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.