Facebookactie voor ACV'er: Cijntje moet blijven

VOETBAL - In verband met zijn werk kan hij maar twee keer trainen. Dit seizoen wordt dat nog toegestaan maar Fred de Boer, de nieuwe trainer van zaterdaghoofdklasser ACV, eist dat alle selectiespelers drie keer per week trainen.
En dus zit er voor routinier Angelo Cijntje niets anders op dan te vertrekken. Maar daar proberen fans van de oud Veendam- en FC Groningen-speler een stokje voor te steken. Door middel van een actie op facebook proberen ze het bestuur van de Drentse club en Fred de Boer op andere gedachten te brengen.

"Cijntje is, ondanks dat hij maar twee keer kan trainen, waarschijnlijk fitter dan alle andere selectieleden", zo valt te lezen op de pagina, en "waarschijnlijk is Angelo Cijntje met twee keer per week trainen fitter dan de meeste spelers van ACV met drie keer trainen. Kijk maar 'ns wie zo vaak bij de cornervlag van de tegenstander opduikt (zeven of acht keer in één samenvatting)." 

De actiegroep, die de teksten ondersteunt met beelden, is duidelijk: Cijntje moet blijven! 

Benieuwd naar de facebookpagina? Klik dan hier

Meer over Cijntje: 
- cultheld Cijntje stopt bij ACV 
- Cijntje na wereldgoal: "ik krijg toch wel een kopietje"

Yoran Popovic
Een andere speler die ACV lijkt te gaan verlaten is Yoran Popovic. FC Emmen volgt de 17-jarige spits en hij speelde gisteren een wedstrijd mee met de A-junioren van de profclub.
Lees ook: ACV'er Popovic nu op proef bij FC Emmen
Deel dit artikel: