Raymond Gyasi van FC Emmen naar Cambuur

VOETBAL - Raymond Gyasi vertrekt bij FC Emmen. De 21-jarige vleugelspits tekende vanmiddag een contract voor twee seizoenen bij Cambuur Leeuwarden.

De 21-jarige Gyasi doorliep de jeugdopleiding van AZ en debuteerde in het betaalde voetbal voor Roda JC. Afgelopen seizoen was hij op huurbasis actief voor FC Emmen, waar hij in 33 optredens 7 keer het net wist te vinden (inclusief beker en Play-Offs). Verder bereidde hij vijf treffers voor. In de laatste maanden onder interim-trainer Gert Heerkes moest Gyasi het, tot zijn grote frustratie, doen met invalbeurten. 

Gyasi wordt bij Cambuur herenigd met Marcel Keizer, die hem dit seizoen al naar Emmen haalde. “Allereerst is Raymond een versterking voor elke club in de Jupiler League, maar ook wat karakter en bereidheid om beter te willen worden zit het goed. Dat zijn de type spelers die we er graag bij hebben.” 

Overtoom en Van Deelen ook op het verlanglijstje van Cambuur 
De kans bestaat dat er nog meer spelers het pad van Marcel Keizer en Raymond Gyasi volgen, want de club uit Friesland heeft ook concrete belangstelling in Tom Overtoom en Jordy van Deelen.
Deel dit artikel: