Erikah Karst zingt met 9-jarig zoontje op landelijke tv: 'Ik schrok me helemaal rot'

HOOGEVEEN - Zangeres Erikah Karst uit Hoogeveen kan haar geluk niet op. Ze mag samen met haar 9-jarige zoontje Jozef optreden in het landelijke televisieprogramma Jij&Ik.
Erikah zette in april een filmpje op Youtube waarin ze samen met haar zoontje het nummer
Let it go
van James Bay zingt. De meest bekeken filmpjes zijn voorgelegd aan Marco Borsato en zijn dochter. Zij bepaalden welke duo's mogen optreden in het tv-programma.
Verrast
Erikah werd op haar werk door Marco verrast. "Ik schrok me helemaal rot. Ik was op mijn werk en zie in één keer Marco Borsato binnenkomen", zegt Erikah. Even daarvoor had Borsato haar zoontje Jozef in de klas al verrast. En ook die kon zijn geluk niet op volgens Erikah. "Hij was helemaal blij. Hij zei: 'Ik vind het zo tof mam, dat we mee mogen doen!'"

Lees ook:
Zangeres Erikah Karst hoopt op landelijk tv-optreden met 9-jarig zoontje

Warchild

Het televisieprogramma Jij&Ik wordt op 29 juni eenmalig uitgezonden op NPO1, om geld op te halen voor het goede doel Warchild. Het filmpje dat Erikah op Youtube zette, is inmiddels bijna 13.000 keer bekeken.

Het filmpje waarin Erikah en Jozef samen het lied Let it go zingen
.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.