Werkman zegt nee tegen FC Emmen en blijft bij HHC

Koos Werkman nog in het shirt van ACV
Koos Werkman nog in het shirt van ACV
VOETBAL - Hij was kandidaat nummer één om bij FC Emmen de vrijgekomen plek van centrumverdediger Marcel Seip in te vullen komend seizoen, maar Koos Werkman blijft bij HHC. De 24-jarige Groninger had sowieso nog een doorlopend contract voor komend seizoen, maar knoopt daar nog twee jaar aan vast.
"Het bevalt me hier heel goed", laat Werkman weten. Ik heb het in Hardenberg uitstekend naar mijn zin. We hebben een leuke groep, die volgend seizoen in de tweede divisie speelt en met Joseph Oosting krijgen we een trainer waarmee ik in mijn tijd bij ACV ook prettig heb gewerkt."

"Ik heb FC Emmen netjes afgemeld"

Werkman stond in de belangstelling van FC Emmen. Ik heb een aantal gesprekken gevoerd en vond het ook best een lastige beslissing, maar uiteindelijk is dit voor mij ideaal. Ik kan het voetballen bij HHC beter combineren met mijn studie en/of werk dan bij FC Emmen denk ik. Daarvan heb ik de club ook op de hoogte gebracht."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.