Jannes presenteert nieuwe cd: Ik ben heel trots

ASSEN - Jannes presenteerde vandaag zijn nieuwe cd 'Onderweg naar jou' in De Bonte Wever in Assen.
"Op een dag als deze ben je heel trots", zegt de volkszanger. "Ik was toch een beetje zenuwachtig. Ik dacht: komen ze wel, want het is vaderdag. Maar het is weer gelukt."
'Bedwingen om niet te huilen'
Veel fans van Jannes kwamen op de cd-presentatie af. "Ik ben al veertien jaar fan van zijn muziek", zegt Linda Spijkerman. "Het zijn leuke en gevoelige nummers." Voor Spijkerman past de muziek van Jannes bij veel gebeurtenissen in het leven. "Als ik dit nieuwe album hoor, moet ik mij bedwingen om niet te huilen bij sommige liedjes."
Ook Klaas Elling was bij de presentatie. "Jannes blijft gewoon zoals hij is. Zijn teksten zijn goed en er zit variatie in. Ik vind het gewoon hartstikke leuk."

Volgend jaar jubileum

Jannes zit volgend jaar vijftien jaar in het vak en wil dat groots vieren. "Je moet iets speciaals doen", vindt hij. "Een paar jaar terug heb ik in Ahoy gestaan. Dat was iets wat ik al jaren wilde."
Of Jannes zijn jubileum in Ahoy viert, weet hij nog niet. "Ik zit erover na te denken voor volgend jaar, maar ben nog in dubio. Misschien wordt het ook een concerttournee, het is nog afwachten."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.