Organisatie Young Business Award: Drentse bedrijven hebben forse duw in de rug gehad

EMMEN - "We hebben de competitie opgezet om ondernemerschap in Drenthe meer op de kaart te zetten. En ik denk dat dat de afgelopen periode goed is gelukt", stelt Niels Palmers van de Young Business Award.
Hij reageert op het bericht dat de Drentse VVD ontevreden is over het feit dat de winnaars van de Young Business Award niet uit Noord-Nederland komen.

Lees ook: VVD wil Drentse winnaar Young Business Award

20.000 euro
Niels Palmers vindt niet dat de wedstrijd voor ondernemers daardoor tekortschoot in de promotie van Drentse ondernemers. "Twee Drentse bedrijven hebben tijdens de finale gezamenlijk alleen al 20.000 euro opgehaald, dus daarin hebben we wel een heel belangrijke bijdrage geleverd aan Drentse ondernemers", aldus Palmers.

Landelijke competitie
Noord-Nederland is het focusgebied, maar uiteindelijk is het een landelijke competitie, legt Palmers uit. Bovendien stelt hij dat Drentse ondernemers wel "een forse duw in de rug hebben gehad" door de Young Business Award. Als voorbeeld noemt hij het Drentse bedrijf BMTEC dat in gesprek is met runner-up Athom voor de productie van hun gadget Homey.
Deel dit artikel: