Kaarten van theaterstuk Het Pauperparadijs uitverkocht

Alle 40.000 kaarten zijn verkocht (Rechten: archief RTV Drenthe)
Alle 40.000 kaarten zijn verkocht (Rechten: archief RTV Drenthe)
VEENHUIZEN - Ongeveer een week na de première van het stuk zijn de kaarten van Het Pauperparadijs in Veenhuizen uitverkocht.
Inmiddels zijn alle 40.000 kaarten verkocht. Dat meldt Gerhardt Heusinkveld op Twitter. Hij is de leider van de band die de muziek verzorgt bij het theaterstuk.

Lees meer:

Theaterstuk

Het stuk ging zaterdag 18 juni in première. In totaal wordt het 36 keer gespeeld. Het Pauperparadijs is gebaseerd op het gelijknamige boek van Suzanna Jansen en gaat over de heropvoedingsgestichten van de Maatschappij van Weldadigheid in Veenhuizen.

Glaasje drinken

"Als we elkaar vrijdag weer zien, drinken we er even een glaasje op", reageerde producent Wolter Lommerde. Hij is verrast door de snelheid waarmee de voorstellingen uitverkocht zijn geraakt.

Meer voorstellingen?

De organisatie wil kijken of er extra voorstellingen kunnen komen, maar dat is wel lastig volgens Lommerde. Het probleem zit vooral in de vergunningen die aflopen en de beschikbaarheid van spelers. "We gaan kijken wat er mogelijk is, maar het zal heel beperkt zijn. Maar we gaan het dus wel onderzoeken. Want als er zoveel belangstelling is, willen we nog meer mensen in de gelegenheid stellen om het te zien", aldus de producent.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.